Vår affärsidé:
Att leverera en helhetslösning av IT tjänster oberoende av verksamhet

Vår vision:
Att vara ditt naturliga val gällande en IT partner

Våra ledord:
Delaktighet - genom initiativtagande
Engagemang – via erfarenhet
Utveckling - genom utbildning

Kompetenser

Våra kunniga tekniker och projektledare kan erbjuda tjänster inom IT Drift, IT Support, och Konsulttjänster. Vi kan hjälpa till att projektleda, driftsätta/installera system, sköta felsökning samt bistå med service och support dygnet runt, årets alla dagar. Vi erbjuder alltifrån korta punktinsatser till helhetsåtaganden.

Vi innehar spetskompetens inom kassaverksamhet och har under åren byggt upp en unik branscherfarenhet som ni inte hittar hos någon annan leverantör. Vi hjälper våra nuvarande kunder som verkar inom allt från restaurang, hotell, nattklubbar, media till spaanläggningar och arenaverksamheter.

Produkter

Vi kan erbjuda en mängd olika lösningar för att förenkla er IT miljö. Nedan är ett urval av våra produkter.

Vi kan även skräddarsy lösningar som passar just ert företag så tveka inte att kontakta oss om ni inte hittar vad ni söker nedan.

Anti-spam

Önskat att all den oönskade e-posten som svämmar över era e-postlådor försvinner?

Vi har en tjänst som förenklar arbetet med att få ordning på det problemet en gång för alla. Vår produkt är lätt att administrera, skyddar mot falska avsändare (spoofing) samt har ett gränssnitt för karantänobjekt för att enkelt se vad filtret fångar upp.

Servicedesk

Att få hjälp snabbt om något krånglar är en nyckel för all verksamhet. Med vårt ärendehanteringssystem finns möjlighet att lägga ärenden via telefon eller e-post samt att få hjälp direkt via fjärrsupport tillsammans med någon våra kunniga tekniker.

Uppföljning och återkoppling via kundportalen ger dig en trygghet och säkerställer att inget ramlat mellan stolarna.

Webbdesign och hosting

Vill ni förnya er befintliga hemsida, lägga till funktioner eller bygga en helt ny? Vi kan hjälpa till med allt från designförslag till att bygga och därefter sköta driften av den färdiga produkten.

Programutveckling

Behöver ni hjälp att skapa ett skräddarsytt gränssnitt eller få igång en automatisering via ett script? Våra utvecklare står gärna till tjänst för att hjälpa er att hitta den bästa lösningen för ert företag.

Anlita oss

När du som kund anlitar oss så innebär det att ni kan välja fritt om ni vill ha hjälp med ett mindre projekt eller om ni vill använda vår servicedesk under flera år.

Vi skräddarsyr en lösning som passar just ditt företag och affärsverksamhet.