Vår affärsidé:
Att leverera en helhetslösning av IT tjänster oberoende av verksamhet

Vår vision:
Att vara ditt naturliga val gällande en IT partner

Våra ledord:
Delaktighet - genom initiativtagande
Engagemang – via erfarenhet
Utveckling - genom utbildningOm oss

ITKA är ett aktiebolag som grundades 2005. Vi på företaget har lång erfarenhet och branschkännedom vilket innebär att vi kan ge dig som kund rätt kompetens och service. Vi innehar unik spetskompetens inom bland annat hotell/restaurang och kassaverksamhet.

Vi arbetar i första hand med auktoriserade partners och använder oss av erkända standarder i den mån det är möjligt för att undvika kostnadskrävande lösningar. Vi gör gärna kundanpassande lösningar för att tillmötesgå specifika önskemål. Vi är öppna mot dig som kund och strävar efter att ha ett nära samarbete.

Våra värderingar

Vår vision är att vara ditt naturliga val gällande en IT partner. Vår verksamhet kännetecknas av delaktighet och initiativtagande för att du som kund ska kunna uppfylla dina mål. Det är vår uppgift att vara uppmärksamma och visa engagemang för dig samt dela med oss av vår kunskap för att du ska kunna känna dig trygg med ditt val av leverantör. Vi arbetar ständigt med utveckling både tekniskt och genom att utbilda oss i den senaste tekniken

Jobba hos oss

Vi erbjuder en arbetsplats där vi satsar på våra medarbetares utveckling. Våra ledord är delaktighet, initiativtagande och engagemang och dessa ord genomsyrar hela vår verksamhet.

Om du är intresserad av att jobba hos oss är du välkommen att skicka in ditt CV på: jobb@itka.se

Kontakta oss

Vill du kontakta oss så skicka ett mail till: info@itka.se eller ring på 08-411 50 00

Vill du kontakta någon av oss direkt eller hitta till oss klicka här