Vår affärsidé:
Att leverera en helhetslösning av IT tjänster oberoende av verksamhet

Vår vision:
Att vara ditt naturliga val gällande en IT partner

Våra ledord:
Delaktighet - genom initiativtagande
Engagemang – via erfarenhet
Utveckling - genom utbildning

Våra kompetensområden

Vi kan erbjuda dig som kund vår samlade kompetens när ni står inför val av IT relaterade frågor. Det kan handla om all från hårdvara till konsulttjänster eller helpdesk.

Vi har bred kunskap inom företaget och om det du behöver hjälp med inte står listat här på sidan så hör gärna av dig med en förfrågan angående ditt problem/önskan så kanske vi kan vara till hjälp.

Hårdvara

Vi kan bistå med dig med kompetens vid vilket val av hårdvara, oberoende om det gäller fysiska eller virtuella lösningar.

Vi kan även hjälpa till med hela kedjan av inköp från offert och leverans till installationen av produkt.

Mjukvara

Våra utvecklare står gärna till tjänst för att hjälpa er med allt från att skapa skräddarsydda program till exempelvis automatiseringar via script.

Vi kan programmera både Windowsapplikationer och webbapplikationer för olika ändamål åt ditt företag.

Konsulttjänster

Våra konsulter står gärna till tjänst för att hjälpa er med allt från IT Drift, projektledning till systemadministration. Vi erbjuder även ett komplett fungerade servicecenter.

Hör av er till oss

Kontakta oss gärna om ni har en förfrågan eller vill få en offert. Debitering sker på löpande räkning, om inget annat anges.

Projektmöten, projektledning, informationsinhämtning, systemutveckling, programmering, installationer, utbildning etc. inkluderas i arvodet. Ramavtal kan tecknas.

Anlita oss

När du som kund anlitar oss så innebär det att ni kan välja fritt om ni vill ha hjälp med ett mindre projekt eller om ni vill använda vår servicedesk under flera år.

Vi skräddarsyr en lösning som passar just ditt företag och affärsverksamhet.